Solsegel måttbeställda för varje projekt med 10 års garanti.

Solsegel av högsta kvalitet

Ladda gärna ner vår Solsegelguide med  tips för privata installationer: Solsegelguiden 2018 

Skräddarsydda solsegel

 

Designsegel tillverkar solsegel av de främsta materialen som finns på marknaden. Genom vår erfarenhet har vi valt ut de bästa leverantörerna till våra produkter. De skräddarsys i Australien på en fabrik med många år i branschen. Viket garanterar hög kvalité. 

Materialen vi arbetar med är produktspecifika material som är designade för sitt ändamål. Våra olika produkter består av unika plastmaterial som kan täcka stora ytor och ge en spännande form och design. Dom är inte bara estetiskt tilltalande, de ger även rätt UV-skydd och skugga. För att få en lång livlängd är våra solsegel högspända. En vajer sys in i materialet vilket gör den extra stark.

Våra vattentäta alternativ är tillverkade av världsmarknadens bästa leverantörer. Vi jobbar exklusivt med material vars egenskaper har skapats för ändamålet. 

 

VÅRA SOLSEGEL ÄR INTE SOM BÅTSEGEL

Marina båtsegel är specifikt tillverkade för segling och fungerar extremt bra för detta. Men dessa segel är framtagna för att fånga vind och inte att spännas som stora membran för att ge skugga. Inte heller är dom framtagna för att skapa ett vattentätt tak.

 

HÖG KVALITÉ GER FLER NÖJDA KUNDER

Vi förstår att er fastighet är viktig för er. Och ett Designsegel från oss är en stor investering. Vår ambition är att tillsammans med er skapa ett skräddarsytt solskydd med ett tilltalande utseende.  höja värdet på er fastighet och samtidigt ge ett tilltalande utseende med ett bra solskydd. Vi är med er hela vägen.

img_divider

Solsegel det kan vi 

Vår styrka är att designa solsegel enligt era önskemål. För att uppnå bästa resultat berättar och visar vi våra produkter för er på plats. Solskydd, skugga eller insynsskydd vi installerar det ni önskar.

 Klarar vindstyrkor upp till 40 m/s
 Din fastighet ökar i värde
 Hållbara - Unika - Exklusiva
 Inga underleverantörer, svensktalande installatörer
Utbildade och försäkrade med rätta arbetsvillkor