Just nu pågår en pandemi i landet och världen som vi alla berörs av på olika sätt. Nu är det viktigare än någonsin att kunna mötas och vistas utomhus. 
Sommaren och hösten 2020  består mest troligt av många dagar där vi träffas och umgås i utomhusmiljö oavsett väder. Både äldreboenden och förskolor har ett stort behov av att kunna erbjuda sina ”kunder”, (barn och äldre), en vädersäkrad och skön utomhusmiljö med skydd från både sol och regn. Restauranger och krogar har än större behov av vädersäkrade uteserveringar där kunderna kan få en bra skyddad plats och ändå njuta av servicen krogen erbjuder. 

Många villaägare har hittat till oss och söker ett stort ”öppet uterum” nu när de jobbar mer hemifrån. Eftersom allt tillverkas från grunden så hittar vi alltid en lösning och design som passar varje kund.

Vi jobbar så klart på högvarv för att kunna tillgodose våra kunders behov av Designsegel just nu och är glada att kunna hjälpa flera nya kunder. Då vår produkt installeras utomhus är det inga svårigheter för oss att fortsätta arbeta och dessutom tar vi gärna mötet med nya kunder utomhus för att samtidigt titta på platsen för utförandet.

Självklart följer vi alla riktlinjer och håller oss uppdaterade på utvecklingen. 

Med vänliga hälsningar Martin Bengtsson & Dan Poltrago