12 maj 2020

Covid 19

Just nu pågår en pandemi i landet och världen som vi alla berörs av på olika sätt. Nu är det viktigare än någonsin att kunna mötas och vistas utomhus. 
Sommaren och hösten 2020  består mest troligt av många dagar där vi träffas och umgås i utomhusmiljö oavsett väder. Både äldreboenden och förskolor har ett stort behov av att kunna erbjuda sina ”kunder”, (barn och äldre), en vädersäkrad och skön utomhusmiljö med skydd från både sol och regn. Restauranger och krogar har än större behov av vädersäkrade uteserveringar där kunderna kan få en bra skyddad plats och ändå njuta av servicen krogen erbjuder. 

Många villaägare har hittat till oss och söker ett stort ”öppet uterum” nu när de jobbar mer hemifrån. Eftersom allt tillverkas från grunden så hittar vi alltid en lösning och design som passar varje kund.

Vi jobbar så klart på högvarv för att kunna tillgodose våra kunders behov av Designsegel just nu och är glada att kunna hjälpa flera nya kunder. Då vår produkt installeras utomhus är det inga svårigheter för oss att fortsätta arbeta och dessutom tar vi gärna mötet med nya kunder utomhus för att samtidigt titta på platsen för utförandet.

Självklart följer vi alla riktlinjer och håller oss uppdaterade på utvecklingen. 

Med vänliga hälsningar Martin Bengtsson & Dan Poltrago

21 jan 2020

Året 2019 blev en succé!

Riktigt roligt att vi som ett litet företag får växa på olika fronter. Vi har bra samarbetspartners och spännande kunder. Eftersom vi tillverkar allt från grunden så ser vi oss som riktiga problemlösare. Till restaurangerna har vi hittat en bra nisch där vi kan skapa yteffektiva utemiljöer undan regn o sol. Kommunerna har börjat inse att solsegel med våran högre kvalité gör att de får hållbarare installationer över barnens sandlådor. Och till privatmarknaden främst villor fortsätter vi att vara marknadsledande med 10 års garanti.

 

Denna villa har stora vackra fönster som gav hög inomhustemperatur. Med dessa två skräddarsydda Designsegel har de fått det mer behagligt både inne och ute.

 

Uppsala slott och deras restaurang önskade en livfull svalkande installation. Resultatet blev riktigt bra. Besök gärna deras trevliga restaurang och upplev känslan.

Fin solnedgång över ett segel på en förskola i Sverige. Denna mäter 10X11m.

 

 

23 feb 2019

Vi är norra Europas experter på solsegel!

Året 2019 har börjat riktigt starkt med en härlig bredd på kunderna från alla olika typer av områden. Från kommuner till restauranger som Jureskogs och Urban Deli. På den privata villamarknaden har många förstått Designsegels kunskap och flexibilitet i att skapa hållbara solsegel. När det kommer till förskolorna och det viktiga uv-skyddet för de minsta barnen är vi Sverigeledande med våra stora installationer.

Hoppas vi lösa era solskyddsproblem

Hälsningar Martin Bengtsson & Dan Poltrago

 

-Henrik Dorsin-

”Vi rekommenderar Designsegel. Vår altan har nu blivit en samlingsplats för hela familjen. Snygg design och perfekt passform. De är verkligen experter.”

11 maj 2018

Se TV4 reportage om solsegel till förskolor!

Boverket betalar halva kostnaden för en installation som skyddar våra barn i sandlådorna och på skolgårdarna. Att bränna sig i ung åldern ger en ökad risk för malignt melanom senare i livet. Vi delar deras uppfattning om att det saknas korrekt uv-skydd på många skolgårdar. Det handlar inte bara om att skydda sig mot solens farliga strålar. Våra stora installationer skapar en sval plats för alla på gården. Många skolor använder den skuggade ytan för utomhusundervisning.

Se inslaget från den 11 maj 2018:

— Reportage i TV4 om Solsegel —

07 mar 2018

Hyr eller leasa våra installationer med Ikano Bank!

Tillsammans med Ikano Bank erbjuder vi leasing/hyra av alla våra installationer för både privatpersoner och företag.

 

Prisexempel:

  • Totalpris 65 000 kr 5 års leasing för 930kr per månad
  • Totalpris 300 000 kr 5 års leasing för 4300kr per månad

Kontakta oss så berättar vi mer.

27 feb 2018

Solsegelcarport för året om bruk!

Norra Europas första carport byggt av solsegelmaterial. Vår kund önskade en strömlinjeformad carport som följde fastighetens färg och form. Genom att vi böjer stål och skräddarsyr alla membran uppnår vi ett perfekt resultat.

23 jan 2018

Vi växer med några av världens bästa mentorer!

Designsegel med Dan Poltrago & Martin Bengtsson är en del av Industry Rockstar i ett mentorship program. Företaget med personal kommer utbildas och tränas av några av de mest framgångsrika entreprenörerna i världen. Målet är att skapa ett starkt varumärke med Designsegel över hela Europa.

14 jan 2017

Projekt Kolmården!

 

Med fokus på sälarnas välmående har Designsegel fått i uppdrag att installera ett 200 kvadratmeter stort solsegel över bassängen Bråddjupet. För att skydda sälarnas ögon mot solens UV-strålar har Kolmården valt ett solsegel med 97% UV-blockering.

Ett spännande projekt som vi är stolta att medverka i.