Vi är Designsegel

Våra exklusiva australiska solsegel ger er fastighet/tomt en unik prägel.
Ett skräddarsytt skydd mot sol, vind och regn för din favoritplats.

Våra solsegel har utvecklats av exklusiva australiska material, med en kvalitet som testats och använts i Australien i de tuffaste klimat- och väderförhållanden under mer än 40 års tid.
Designsegel Sverige erbjuder det bästa solsegelmarknaden har att erbjuda vad det gäller funktionalitet, hållbarhet och design.

Designsegel Sverige AB som företag startade 2015 i Sverige, men verksamheten startade redan 2006 i norra Queensland, Australien av delägaren Martin Bengtsson. Med starkt fokus på kvalité och kundservice har vi där skapat ett välkänt företag med mycket gott renommé.

Queenslands kust mot barriärrevet är ofta utsatt för orkanvindar, monsunregn och extrem UV-strålning och därmed har också kraven varit extremt höga på solseglens hållbarhet och funktionalitet. Nu har vi tagit hem våra erfarenheter till Sverige med ambitionen att skapa lösningar för svenska förhållanden och behov.

Kontakta oss

 

 

 

“The devil’s in the details”

– innebär att vi förstår vikten av fokus på varje detalj för att uppnå ett perfekt slutresultat. För att säkra att seglen håller samma höga kvalité även för den svenska marknaden har vårt val varit att även tillverkningen av våra svenska solsegel sker i Australien och frakta dem med flyg direkt till Stockholm.
2006
Australien
Verksamheten startade redan 2006 i norra Queensland, Australien av delägaren Martin Bengtsson.
 
2015
Sverige
Nu har vi tagit hem våra erfarenheter till Sverige med ambitionen att skapa lösningar för svenska förhållanden och behov.

Serviceavtal

Vi erbjuder förmånlig och bekväm service till våra kunder.

- årlig besiktning
- upp/nedtagning solsegel
- tvätt/tork
- vinterförvaring

S2 serviceavtal: 2 år 3750:- inkl moms

S4 serviceavtal: 4 år 6500:- inkl moms (ordpris 7500:-)

Presentation av vår personal

 

 Martin Bengtsson 

DELÄGARE, SÄLJARE 

"Min passion för solskydd och solsegel började 2006 i Australien. Det har blivit många härliga år med väldigt olika typer av solsegelinstallationer. Sedan 2014 har jag och min familj flyttat hem till Sverige och Ekerö. Mina intressen är träning och resa med familjen."

 

Marcus Ohlsson

INSTALLATÖR

"Att få jobba på Designsegel är väldigt roligt och givande, då man både får arbeta med kroppen men samtidigt får använda huvudet till problemlösning. Och slutresultatet blir alltid väldigt snyggt och funktionellt. På fritiden tycker jag om att träna och titta på sport!"

 

Dan Poltrago

DELÄGARE, INSTALLATÖR 

"Jag arbetar med Designsegel för skapandets skull. Att tillsammans med kunden designa och installera hållbara och snygga solsegel är riktigt kul. Mitt andra jobb som brandman håller mig i god form. Övriga intressen är träning och alpin skidåkning". 

 

 Personal timanställd 

 EXTRA PERSONAL

Brandmän utgör vår extra personal. De är pålitliga och noggranna. Men viktigaste för oss är att de är trevliga och kunniga. Vårt mål är att kunden alltid ska känna sig trygg med oss.

Mikael Lund

INSTALLATÖR

"Att få arbeta med kroppen och samtidigt skapa snygga hållbara installationer är givande för mig. Hårt arbete lönar sig alltid! Till vardags finner ni mig ofta på långpromenad med hundarna eller på en och annan hårdrockkonsert".