Segel för padelbanor

Segel som solskydd på padelbanor

Solsegel för offentliga miljöer innehåller marknadens bredaste utbud av solskyddslösningar. Eftersom vi inte är begränsade av måtten på färdiga produkter är vi väldigt flexibla. Alla våra projekt skräddarsys för bästa resultat. Vill kunden ha regntätt på en del och bara skugga på en annan del är det inga problem för oss. Våra produkter passar perfekt för de offentliga miljöerna, ”Sätt upp & glöm bort”. Med det menar vi hållbara solsegel. Att kunna installera i April och ta ner i Oktober utan att behöva oroa sig. Vi står för kvalité genom hela vår arbetsprocess.   

Installationer på padelbanor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Solsegel mansion

Kundcase #2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Solsegel och pergola

Kundcase #3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vårt erbjudande för padelbanor

Flexibilitet

Vi specialanpassar alla installationer för just era behov. 1 eller 16 banor, sol- eller skuggläge, vi löser det!

Lång garanti

Vi erbjuder Sveriges längsta garantitid på våra produkter. Full garanti på produkter och installation i 10 år!

Serviceavtal

Årlig besiktning, upp- & nedtagning av solsegel, tvätt & tork samt vinterförvaring från 2 500 kr/år.

Personlig service

Vi använder inga underleverantörer och alla våra installatörer är proffsiga och svensktalande.

Kvalitetsprodukter

Vi använde bara segel av högsta kvalitet och rejäla metallstolpar installerade av proffs.

Leasing & avbetalning

Vi erbjuder leasing/hyra av alla våra installationer genom Wasa kredit eller Ikano bank.

Såhär jobbar vi

Stegen i en installation

Önskemål

Vi kommer med förslag, rådgivning och olika helhetslösningar för dina önskemål. Eventuellt besök för att se padelbanorna på plats.

Återbesök

Efter att du har valt lösning eller förslag kommer vi ut till er. Markering och mätning av stolpar eller befintliga fästpunkter. Val av färg på segel och utformning av stolpar.

Beställning

Vid beställning tillverkas stolpar och fästpunkter. Betongfundament gjuts i marken. Betalning 50% av totalkostnaden.

Tillverkning av segel

Stolpar och fästpunkter installeras kring banorna. Noggrann mätning för seglet. Tillverkning av solseglet påbörjas.

Slutförande installation

Solseglet installeras och justeras med stor noggrannhet på era banor. Slutbetalning av totalkostnaden.

Solsegel enligt oss

En mer allmänt hållen text om solsegel och dess fördelar. Kan kombinera både fakta och känslomässiga argument. Förklara kort skillnad på segelduk och solsegel. Länk till en egen sida där vi har en lång ”faktatext”, som en artikel eller reportage om just solsegel.

Vad vill du veta mer om?

Svar på vanliga frågor inom offentlig miljö, så som äldreboenden, badstränder och padelbanor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Slå på/av innehåll

Vi erbjuder förmånlig och bekväm service till våra kunder.

– årlig besiktning
– upp/nedtagning solsegel
– tvätt/tork
– vinterförvaring

S2 serviceavtal: 2 år 3750:- inkl moms

S4 serviceavtal: 4 år 6500:- inkl moms (ordpris 7500:-)

Mindre projekt 3-4 veckor från beställning. Större projekt 4-6 veckor.

Det finns helt vattentäta segel – se våra Ferrariprodukter. Solsegel är nästan helt vattentäta. Vid en riklig regnskur kan det droppa igenom på vissa ställen där det ej hinner rinna undan.

Vindtåligheten för ett solsegel beror helt och hållet på hur robust installationen är. Vi använder alltid metallstolpar och rejäl markfästning, så våra installationer klarar vanligtvis upp till 38 m/s, vilket är ungefär vad orkanen Gudrun uppmätte som mest. Men det beror även på förutsättningarna och vi ger alltid ett utlåtande om vindtåligheten på just ditt solsegel.

De flesta seglen blockerar mellan 90-95% av UV-A och UV-B strålningen. Generellt sett blockerar de mörkare färgerna något bättre. 

När ett segel tillverkas byggs dessa kurvor in för att de sträcker ut materialet i mitten av seglet. Utan dessa kurvor kommer seglet inte kunna spännas ordentligt. Ju spändare segel desto längre livslängd.

Solseglen tillverkas i Australien (Monotec). Våra vattentäta segel kommer från Frankrike (Serge Ferrari). Dessa två leverantörer anses vara de bästa på hela världsmarknaden.

Det enklaste är att kontakta oss för att att ge underlag till ert projekt. Alla installationer är unika och vi är väldigt måna om att hålla högsta kvalitet på allt vi gör. Använd kontaktuppgifterna nedan för att komma i kontakt med oss!

Hör av dig till oss!