Solsegel för privat miljö är en flexibel helhetslösning för alla miljöer. Vår breda kompetens är det som gör oss unika. Installationerna passar ett stort antal olika användningsområden. Tillsammans diskuterar vi era önskemål och tankar. Därefter presenterar vi olika lösningar. Vi har inga massproducerade produkter med fasta mått. Alla projekt är exklusiva med egentillverkade stolpar och skräddarsydda solsegel. Detta gör att vi kan garantera marknadens mest hållbara kvalité.

ERFARENHET GER TRYGGHET 

Vår erfarne expert på solsegel heter Martin Bengtsson. Han har arbetat inom branschen i över 10 år. Med 650 utförda projekt i Australien är han överlägset mest erfaren i norra Europa. Vi kan därför föreslå många olika lösningar för er fastighet eller tomt. 

Våra produkter går att installera överallt men även vi har begränsningar. Ett exempel är möjligheten att fälla ut och in materialet. Har man det som en viktigt önskemål med sin solskyddsinstallation kan vi rekommendera Holmgrens markiser. De har kvalitetsprodukter och har funnits sedan 1974.

 

 

 

img_divider

Möjligheter privat miljö 

Att kunna vara med och bestämma bredd höjd och utseende på sitt eget solsegel är unikt. Vår erfarenhet ger er trygghet hela vägen. 

  Påverka själv 
  Lång garanti
  Trevlig personal 
  Serviceavtal 
 Bleknar ej