Solsegel för restaurang och hotell är en ideal lösning om man vill stå ut i mängden. Inte bara ger ett solsegel svalka vid varma sommardagar, ett solsegel ger en restaurang ett unikt utseende som drar fler kunder. En annan positiv effekt är större serveringsyta på varma eller regniga dagar.
 
Solsegel som tål nordiskt klimat ger möjlighet att förlänga säsongen. Med regntäta solsegel från Designsegel behöver det dåliga vädret inte vara något problem.

 

RESTAURANG, KOMMERSIELLA VERKSAMHETER OCH BYGGNADER 

Vi erbjuder specialgjorda solsegel i olika storlekar och design för olika behov. Materialen och konstruktionen står emot vårt hårda nordiska klimat, och skapar en behaglig utemiljö för dina gäster. Du kan öppna uteserveringen tidigare på våren och stänga senare på hösten. Med lite tillval som belysning och i vissa fall segelväggar ökar du möjligheten ytterligare till att gästerna väljer just din restaurang, ditt café eller hotell. Låt dig inspireras! Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna att välja.

Vi tror på riktigt bra kundservice! Nöjda kunder är grundstommen till ett lyckat företag och vi strävar efter att konsekvent ge hög service och support vid varje tillfälle. 

 

 

 

img_divider

Fördelar med att välja oss 

Vår långa och breda erfarenhet gör att vi kan designa och tillverka den bästa lösningen för ert företag eller verksamhet. .

  Hög kvalité
  Upp till 94% UV-skydd
  Unika och exklusiva installationer 
  Hållbara solsegel 
  Trevlig personal 

Med över 650 projekt utförda och vår långa erfarenhet gör oss till det bästa företaget inom solsegelbranschen
Designsegel anlitar inga andra, vi genomför alla våra jobb själva. Våra anställda är svensktalande och trevliga
Vi vet att bästa reklamen är en nöjd kund. Vi finns med er hela vägen samt många år framöver
Intresserad av solsegel? Boka tid