Alltför många äldre sitter instängda på sina varma rum under de ljusa fina månaderna på året. För att det inte finns skyddade utemiljöer från sol men även från regn. Det behöver inte vara så! Nu kan äldreomsorgen bli mer flexibel med våra flyttbara solsegel.

Vår styrka är att skapa stora, svala och behagliga utemiljöer där man kan vistas säkert i alla väder. Med våra solsegel ges möjlighet till skydd från både sol och regn på era äldreboenden. Vår produkt ger dessutom det mycket viktiga UV-skydd som behövs för att undvika bl.a. hudcancer*.

Vi gör både fasta installationer från fasad och fristående installationer med starka stålstolpar. Hela 20X20 meter kan vi skugga med segel.

Möjlighet finns också att hyra vår produkt för en kortare eller längre period. Vill man ha leasing genom våra samarbetspartners Wasa Kredit så finns även det som ett alternativ.

*Strålsäkerhetsmyndigheten och länsstyrelsen rekommenderar uv-skydd till hela äldrevården. Visste du att närmare 90% av all hudcancer orsakas av för mycket uv-strålning.

 

Skicka ett mail till martin@designsegel för offert eller om ni har några frågor.

.

img_divider

UV-skydd våra fördelar 

Marknadens högsta skydd mot solens farliga strålar.