Kontakt

Vi älskar att svara på frågor om våra lösningar. Därför svarar vi på mail så fort vi kan och på telefon når ni oss på vardagar på dagtid

Använd kontaktuppgifterna nedan för att komma i kontakt med oss snabbt och enkelt. 

Ring oss

Oftast är det enklast att diskutera dina specifika behov på telefon och vi svarar för det mesta eller ringer upp inom kort.

Skicka mail

Skicka gärna mail med dina frågor eller specifikationer kring din installation. Du kan också använda formuläret nedan.

Adress

Vi har inget showroom då våra segellösningar är unika för varje kund och på vårt kontor får inte monterade segel plats tyvärr. Men vi utgår från Liljeholmen i Stockholm och vår arbetsplats är ute hos kunder i hela Sverige .

Har du frågor kring våra produkter eller önskar prisförslag?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi för kostnadsfri rådgivning.

Det är vi som är Designsegel

Verksamheten bakom Designsegel startade redan 2006 i norra Queensland, Australien av delägaren Martin Bengtsson. När Martin 2014 vände hem från många års arbete med att projektera och installera designade solsegel i Australien bar han på en stor kunskap om solskydd och väderskydd. Han såg direkt att i Sverige fanns ett stort hål att fylla. Därför skapade han, tillsammans med barndomsvännen Dan Poltrago, det svenska företaget Designsegel och väderskydd AB 2015 för att kunna tillgodose kunder en hållbar solskyddsprodukt som inte ännu fanns på den svenska marknaden.  

Det behövdes en produkt där detaljerna såväl som seglet var designat efter kundens egna förutsättningar, behov och önskemål och som höll för väder och vind. Dels för villakunder med särskilt höga krav och med designade hus med speciella vinklar och förutsättningar. Men också för den offentliga sektorn och miljöer som t.ex. skolgårdar, parklekar, badplatser och hotell och restauranger. 

Målet för oss på Designsegel är att varje kund ska få en hållbar, snygg lösning för den utemiljö solskyddet ska finnas i. 

Nu har kunder runt om i Sverige börjat upptäcka vår produkt på riktigt, både den unika designen men även dess andra många fördelar. Arkitekter och inredningsdesigners har hittat till Designsegel och förskolor och offentlig miljö har förstått att våra solsegel är så pass hållbara att investeringen snabbt lönar sig. Vi är glada att se att varje unik installation ger nya jobb, vilket visar att kunderna alltid är nöjda. 

Martin Bengtsson

Martin Bengtsson

Grundare & Designer

”Sedan 2006 har jag hanterat 1000-tals segellösningar för kunder. 2014 flyttade jag hem till Sverige från Australien med min familj. När jag inte lever och andas solsegel så gillar jag att träna, resa och att åka motorcykel.”

Mikael Lund

Installatör

”Hårt arbete lönar sig alltid och jag älskar när ett projekt är klart och man ser hur snyggt det blir.  Till vardags finner ni mig ofta på långpromenad med hundarna eller på en och annan hårdrockkonsert.”

Mikael
Dan Designsegel

Dan Poltrago

Grundare & Projektledare

”Jag jobbar med Solsegel för skapandets skull. Varje projekt är unikt och jag får utlopp för min kreativitet. När jag inte installerar solsegel eller är ute hos kunder så är mina intressen familjen, träning och alpin skidåkning.”

Marcus Ohlsson

Installatör

”Att vara med från start till mål är spännande och att se glädjen hos en nöjd kund är en bonus jag gillar. Till vardags jobbar jag som brandman och hittar ni mig inte på brandstationen så sportar jag troligen.”

Marcus Designsegel

Mer om våra produkter

När det gäller lösningar för skydd mot solen så är alltid förutsättningarna olika. Solsegel är väldigt flexibelt och fungerar till mycket, men inte allt. Här kan du läsa vad solsegel egentligen är, vilka material man använder, vilka olika varianter det finns och hur de tillverkas.