Solsegel måttbeställda för varje projekt med 10 års garanti.

Solsegel av högsta kvalitet

 

Skräddarsydda solsegel

Designsegel tillverkar och installerar högspända membran för skydd mot sol och regn. Vi är norra Europas experter. Genom vår erfarenhet har vi valt ut de bästa leverantörerna till våra produkter. De skräddarsys i Australien på en fabrik med många år i branschen. Viket garanterar hög kvalité. 

Materialen vi arbetar med är produktspecifika material som är designade för sitt ändamål. Våra olika produkter består av unika HDPE-material som kan täcka stora ytor och ge en spännande form och design. Dom är inte bara estetiskt tilltalande, de ger även rätt UV-skydd och skugga. Men framförallt är de återvinningsbara för miljöns skull. För att få en lång livlängd är våra solsegel högspända. En vajer sys in i materialet vilket gör dom extra starka.

Våra vattentäta alternativ är tillverkade av världsmarknadens bästa leverantörer. Vi jobbar exklusivt med material vars egenskaper har skapats för ändamålet. 

När man Googlar på ordet solsegel skriver Wikipedia att det är en typ av framdrivningsmetod för rymdfarkoster. Ett segel som fångar upp solvind samt trycket från som skapats när ljus reflekteras mot seglets tunna duk. Detta gör att farkosten rör sig framåt.

När man frågar en Australiensare vad denna produkten är så svarar denne oftast att det är en en duk uppspänd mellan punkter för att minska värme samt UV-strålningen. Med över 10 års erfarenhet från Australiens sätt att se på denna produkten så vet vi att funktion kommer före design. När vi nu efter några år i Sverige frågar våra kunder vad ett solsegel är så får vi ofta olika svar. Villaägaren kan svara att färg form och design är minst lika viktigt som solskyddet i sig. Ansvarig på förskola eller kommun kan svara att det är viktigt att solskyddet är tillräckligt stort och att det är lång garantitid. Restaurang eller hotellägaren söker ofta en unik och hållbar lösning som sticker ut. Men väldigt många svenskar vet inte ens om att Designsegel existerar. Våra högspända membran är fortfarande en ny produkt i norra Europa.

En av de stora vinsterna med solseglet är att de tillverkas nya för varje unikt projekt. Det ger en perfekt passform och ger kunden god möjlighet att vara med att påverka. Markiser har sina begränsningar i bredd och längd. Ett parasoll är oftast för litet och blåser lätt sönder. Med ett segel mot solen kan vi skapa den perfekta utomhusmiljön. Välj mellan vattentätt eller ett vanligt segel man ser igenom. En annan positiv effekt det inte pratas mycket om är den sänkta inomhustemperaturen. Många moderna fastigheter har höga fönster och ljusinsläpp. Dessa skapar ett varmt klimat inne. Med rätt installerat segel sänks temperaturen många grader. Genom att följa fastighetens linjer och arkitektens grundtanke förhöjs även fastighetens värde då våra Designsegel håller i över 20 år.

VÅRA SOLSEGEL ÄR INTE SOM BÅTSEGEL

Marina båtsegel är specifikt tillverkade för segling och fungerar extremt bra för detta. Men dessa segel är framtagna för att fånga vind och inte att spännas som stora membran för att ge skugga. Inte heller är dom framtagna för att skapa ett vattentätt tak. Genom att vi tillverkar och installerar allt från grunden så får vi ofta förfrågan om vi kan designa ett marint utseende. Detta gör vi ofta vid kustnära områden.

HÖG KVALITÉ GER FLER NÖJDA KUNDER

Med så olika kundgrupper som Henrik Dorsin, Kolmårdens djurpark, The Winery Hotell vill vi visa att vi har erfarenheten och bredden att utföra alla olika typer av installationer. 

Vi förstår att er fastighet är viktig för er. Och ett Designsegel från oss är en stor investering. Vår ambition är att tillsammans med er skapa ett skräddarsytt solskydd med ett tilltalande utseende.  höja värdet på er fastighet och samtidigt ge ett tilltalande utseende med ett bra solskydd. Vi är med er hela vägen.

img_divider

Solsegel det kan vi 

Vår styrka är att designa solsegel enligt era önskemål. För att uppnå bästa resultat berättar och visar vi våra produkter för er på plats. Solskydd, skugga eller insynsskydd vi installerar det ni önskar.

 Klarar vindstyrkor upp till 40 m/s
 Din fastighet ökar i värde
 Hållbara - Unika - Exklusiva
 Inga underleverantörer, svensktalande installatörer
Utbildade och försäkrade med rätta arbetsvillkor